Oplevelser, der betyder noget samt et ophold, man næppe forglemmer, skal du få på vores højskolekurser

Mon nogle af jer har deltaget i et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket er moi ganske travl at holde styr på bloggen og mit arbejde. Perhaps endvidere en slat for busy. Faktisk kan jeg føle hvordan distræte mig misser det daglige overblik, overser at udvælge hvilke ting jeg skal spendere min tid på og på samme tid havner i en tidsrøver på Instagram og Facebook. Det er så vidt jeg ved ret udbredt. Jeg havde dog ikke overvejet, at ku’ ændre på det før jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning virker da til at være netop som noget for undertegnede.

Personlig planlægning og effektivitet er ik noget, moi har taget mig tid til. Men hvis jeg læser omkring sådan et kursus, så lader det til, at det er god tid brugt på at lære om personlig planlægning og være skarpere. Sørme om jeg ikk i dag har købt mig sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet med min faster Andrea.

. Vi trænger til mestre at prioritere og kende forskel på hvad for noget som er relevant, og hvad for noget der ikke er andet end tidsspilde. Så godt det bliver at få kompetencer inden for personlig planlægning – både i privaten og ved når jeg arbejder professionelti.