Køb af havehegn – pigerne og jeg går efter et samknyttet

Med mine piger lever jeg ved et stk yderst trafikeret motorvej og er mega ærgerlig over i tide og utide at vågne støj fra busser og lastbiler. Så nu er det tid til et lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,. Udover den slags står langs motorveje, så kendte jeg ik til lydhegn. Men som privatperson kan du tydeligt nok godt erhverve sig den slags havehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kombineret med lydhegn.

Havens nye havehegn ska’ have flere store planter tæt på. Matriklens træer kan også bryde med det fabriksnye raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Moi ser frem til det lydhegn og at ku’ sove længe søndag morgen uden trafiklarm. Lydhegn stilheden skal nok blive godt. Så projekt havehegn starter med netsøgning efter sammensætningen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Jeg har faktisk øje på noget, så jeg har mulighed for at begynde allerede i weekenden.

Undertegnede skal ha’ et lydhegn udformet ligesom et raftehegn. Det vurderer jeg ligner et naturligt og rustikt havehegn, som matcher fint til vores stil med en rustik have. Et lydhegn kommer i en sådan størrelse således at jeg & tøserne kan slippe for udsigten til vejen. Samtidig ser raftehegnet flot ud med sit trælook. Pigerne og mig bliver fascineret af vores nye havehegn.