Havelåger, hegnsstolper, fødselsdag og lagkage

Undertegnede render i øjeblikket & grunder over vores mindstes fødselsdagsfest for børnehaven med fyldet til lagkagerne samt saft, så kan kæresten ikk overveje noget andet end havelåger - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, og hegnsstolper - www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper, . Ej seriøst. Ham og jeg vil til at have ombytte abildgårdens udlevede gærde, og det arbejde stiller krav til nye hegnsstolper og at ham og jeg må udpege et produkt ml mange blandede havelåger. Fint nok, men kan haveprojektet ikk godt være på standby til efter børnefødselsdagen, hvor ham og jeg får gæsteri af 27 børn? Det tænker undertegnede bli’r temmelig vildt at klare alene.

Manden og jeg har talt hvorvidt vi skal ankøbe en højere låge til haven, og der fandt manden nogle lækre havelåger, der oven i købet er låsbare. Den tanke kan jeg godt lide, idet min kæreste og moi har hus et sted, hvor det nok ikke vil bli’e set, skulle det ske at der er indbrudstyve.

Selv har jeg ik’ skænket min egen smag inden for havelåger og hegnsstolper en tanke. Havelåger og hegnsstolper var bare en ting, som stod der, hvor jeg har boet da jeg var lille pige. Men vi skal tage bestik af sådan noget, i dag hvor manden og jeg er husejere. Manden har opdaget nogle rutinerede firmaer på internettet men han ønsker ikke uden mig at fastlægge sig på hegnsstolper af aluminium eller træ. Undertegnede er nok gladest for træ, meeen det kan også være at aluminiums hegnsstolper virker virkelig fine i udseende og mere holdbare?

Så snart børnene er blevet underholdt med skattejagt og bærlagkage, så ska’ jeg og ham os to sammen anskaffe havelåger og hegnsstolper. I modsat fald skal moi sandsynligvis ikke regne med, at stressede jeg får fred for hans plapren omkring haveplaner, hegnsstolper, træ vs aluminium og praktiske ting ved havelåger med lås.