Frankering af post – nyt arbejde med tjek på portotakster og pakkevægt

I skal høre, årsagen til at jeg for tiden går og overvejer portotakster - danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1 – , frankering post - danastar.dk/mere_info/frankering – og pakkevægt - danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg – . Jeg er påbegyndt i fedt job som piccoline i tirsdags og nu er jeg i gang med at få indsigt i for eksempel at dirigere opkaldene til medarbejderne plus firmaets pakkevægt, som styrer forskellige portotakster samt frankerings post. I denne uge må piccolinen her se at få reserveret firmaet sådan en fornuftig makuleringsmaskine.

Frankering post tillage jeg før i tiden ikke særligt mange ideer. Og bestemt ik’ at bruge et styks snild pakkevægt, der forårsager styr på de svingende portotakster. Den er meget tidsbesparende.

Skal I læse omkring hvordan jeg har gjort tidligere? Jeg har før i tiden taget en bagevægt som pakkevægt, hvis jeg ville have overblik over portotakster hvis jeg skulle have sko og tøj retur til H&M. Og jeg vidste slet ik’, at virksomheders frankering post ved benyttelse af et stk pakkevægt automatisk giver mindre portotakster. Jeg kendte ikke til, hvor stor uoverensstemmelse der er på portotakserne hos privatpersoner og erhvervsvirksomheder. Så på fem dage på undertegnedes nye arbejde har jeg fået lært noget. Betegnelser så som makuleringsmaskine er nyt for mig, og jeg kommer til at stå for kollegaernes ud- og indgående post. Jeg skal samtidig klare telefonopkald og få dem stillet korrekt til firmaets diverse medarbejdere.

Så at lære mere om frankering post og brug af erhvervsvirksomheds portotakster og pakkevægt er på piccoline-blækspruttens to do for den næste uges tid. Mandag bliver der bestilt husets nye pakkevægt og de øvrige ugedage ska’ jeg sagtens nå at få nok ska’ få overblik over frankering post, portotakster for erhvervsvirksomheder & pakkevægt. Det bliver godt.