Efterskole dans – det betragtes som det bedste valg til mine børn

Det kan synes besværligt når man er far at finde ud af, hvad som bliver det bedste for sit barn. På samme tid som, at børnene samtidig må ud for at lære jordkloden ved hjælp af sine egne sanser, vil man helst holde øje med ungerne. Dersom børnene lige er ved at være færdige med folkeskolen, har flertallet svært ved at tilmelde børnene til efterskole dans, præcis pga. dette. For børnene vil få en oplevelse de for altid husker, har jeg kun én ting at sige, kæmp imod din frygt.

Da børnene engang sagde, at de gerne ville på efterskole Jylland, var vi faktisk meget usikre. Børnene var begge noget umodne til en gymnasial uddannelse, plus de følte, at de fik brug for et afbræk fra den sædvanlige skoledag. Dertil ville min dreng helst fokusere mere på sporten, mens min datter helst ville udforske sin glæde for bevælgelse til musik. Hvor henne, vi kunne finde en sportsefterskole plus en efterskole dans, startede min kæreste samt jeg således med at finde ud af. Min kæreste & jeg fandt ud af, at efterskolerne giver flere fag, som børnene aldrig ville støde på på en sædvanlig folkeskole: selv mht. det fantasifulde, venskabelige & akademiske.

Børnene kunne tage af sted på sportsefterskole, samt dette var den mest vellykkede vej, vi som forældre har valgt. Venskaber, oplevelser samt kompetencer for livet, har de fået.