Det er super enkelt at sælge en elevator til andelsforening – det ved jeg!!

Kom nærmere, jeg ligger inde med en nyhed til jer!! Nu skal det endelig være… Jeg har båret rundt på den her hemmelighed længe, men nu ska’ I ha den at vide. Jeg har bestemt mig for at åbne mit eget!! Jeg skal til at forhandle alle mulige former for elevatorer… Det lyder måske sådan helt umiddelbart vildt morfar-agtigt at ville arbejde med salg af elevatorer, men det er ikke desto mindre, hvad jeg ska! I ville bli overraskede, der er enormt mange moneter i salg af elevatorer!! Jeg drømmer om at sælge en moderne elevator til ejerforening, og så vil jeg også sælge en højteknologisk elevator til andelsforening!! Lige nøjagtig de her to slags elevator handler er der nemlig ekstra mange dollars i, i hvert fald i forhold til, hvis jeg sælger elevatorer til private villaejere, der ikke har lige så mange penge at rutte med…

Det er ik’ nyt for mig at arbejde m elevator salg. Det gjorde jeg på min seneste arbejds-plads. Jeg var en sej sælger, og vidste til hver en tid, hvilken type elevator de forskellige handlende ledte efter!! Men så gik det desværre sådan, at shoppen måtte dreje nøglen om. & så blev samtlige ansatte selvfølgelig fyret. Det var en grusom tid… Jeg havde det fantastisk dårligt, og måtte også gå hos en læge for at få det traume bearbejdet. Jeg er af den overbevisning, at det var fordi, at afskedigelsen kom som et kæmpe chok. Jeg var overhovedet ik fysisk eller mentalt forberedt på det… Men nu er jeg igen ovenpå, & super klar til at sælge en helt masse elevatorer!! Jeg har taget lån i sparekassen faaborg, & har klargjort mine forretnings lokaler, så nu behøver jeg bar nogle kunder!! Af den årsag vælger jeg nu at fortælle dette på min hjemmeside – jeg ønsker nemlig at i vil sprede budskabet om butiksåbningen for mig… I skal fortælle alle i kender, at i har hørt om en fantastisk klog forhandler af de skarpeste elevatorer. Det er nemlig altid en god ting m spredte anbefalinger!